Sidernyheter mars 2016

Også i mars er det gledelig nok noen nye sidere i pollistene, til og med noen som kan forventes å være interessante å smake på, en i basis (Egge) og to i bestilling.

5581701 Egge Gård Liersider 2014 0,75 153,40
3800902 Hogan’s Dry Cider 0,5 66,90
3668502 Cluver & Jack Apple Cider 0,33 44,90

Som vanlig henviser jeg til andre for whisky og øl, Thomas på Whisky Saga har tatt for seg whiskyen, Jan Egil ølet. Selv har jeg smakt på en del av nyhetene, men de jeg har skrevet smaksnotater på begrenser seg til en håndfull:

Både Mannus & Blodøks og Fader Halvard blir det nok kjøpt inn noen flasker av.

Også i Sverige kommer det nye sidere denne måneden, men der er det vel bare en jeg er noe videre interessert i, nemlig Silex fra Julien Fremont som har salgsstart fredag 4. mars. I tillegg kom det en del 1. mars, men ingenting å hoppe i taket over, akkurat: Fire økologiske og en skånsk eplesider fra Kiviks som riktignok alle er i kategorien «Torr och halvtorr», men erfaringsmessig betyr det «søt». Ellers har vi Hannas Red Plum & Currant, Vikbo Röd Rabarber og Strawberry Blueberry og Stödbenscider, alle i kategorien «söt», som erfaringsmessig betyr «for søt til å funke som brus».

En kommentar til «Sidernyheter mars 2016»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.