Sidernyheter

Slim pickings kan man kalle det, men det er en sidernyhet på mai-listene, og den er til gjengjeld på lista til butikker av kategori 2, det vil si «nesten alle»: Blackthorn Dry Cider, varenummer 3913202. En halvlitersboks koster 39,90. Jeg har drukket den før, og husker den som «grei, men kommers», men nå skal jeg selvsagt kjøpe inn så jeg kan få skrevet skikkelige smaksnotater.

blackthorn
Bildet lånt av Vinmonopolet.

Siden sist har det dukket opp noen nyheter i Sverige også, men ingenting veldig spennende, Savanna Dark (kollikrav), Make Momma Proud (med pasjonsfrukt) og Cidre Brut par Nature fra Julien Fremont. Den siste burde jeg jo definitivt bestilt, jeg får prøve å huske det ved neste anledning.

Av whisky kommer det overraskende mye interessant i dag, det vil si: Det kommer mye som er interessant og som også har en pris som gjør det aktuelt å vurdere innkjøp. I første omgang har jeg nøyd meg med å bestille Lagavulin 8 år, tapningen som er lanser for å feire Lagavulins 200-års jubileum. Det er gledelig med en jubileumstapning som både er rimelig bredt tilgjengelig, fornuftig priset og ikke minst har aldersangivelse tross den unge alderen. For full oversikt over whiskyen som kommer kan jeg igjen henvise til Whisky Saga eller Whiskymoro.

Og så må du ikke glemme å bestille Myken gin, da…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.