Om

På drikkelig.no vil det bli blogget om god drikke, med hovedfokus på maltwhisky, sider og øl.

Jeg heter Ragnhild, og er blitt gammel nok til så smått å omtale meg selv som middelaldrende (uten at jeg helt vet hvordan det gikk til). Jeg har vært whiskyentusiast siden et par år før årtusenskiftet, da jeg fikk en Talisker 10 servert av noen som mente at hvis jeg ikke likte whisky var det bare fordi jeg hadde fått feil whisky tidligere (takk, James). Etter å ha flyttet til Oslo i 2001 tipset min mor meg om NMWL etter å ha lest om dem i Dagsavisen, og jeg har vært et rimelig aktivt medlem siden våren 2002. Jeg har endelig klart å si fra meg jobben som nettsjef etter alt for mange år, men prøver fortsatt å følge opp og har vært en av en håndfull hovedbidragsytere til vår prisbelønte Whiskywiki.

Jeg har blogget siden før 2002, først – og fortsatt – om bøker. I tillegg har jeg en generell blogg (som ikke oppdateres videre ofte nå for tiden, men der man sikkert kan finne ut litt av hvert om meg i arkivene).

Arve – som er hovedølblogger her på drikkelig.no – og jeg traff hverandre i styret i NMWL i Oslo og har vært gift siden 2005. Han har fått beskjed om å skrive sin egen infotekst, men jeg ville vel ikke holdt pusten mens jeg ventet om jeg var deg.

Drikkelig.no er reklamefri og vi har heller ikke sponset innhold. Vi tar derimot gjerne inn innlegg fra gjesteskribenter, men de må være uavhengige og innholdet må selvfølgelig være relevant for leserene våre.

5 kommentarer til «Om»

  1. VIL TROLIG OPPRETTE EN EN WHISKYBLOGG EN GANG OVER NYTTTÅR. SAMLER MALTWHISKY MED NOEN FÅ IKKE SKOSKE. EN KRAU… MED BARE 411 FLASKER TILGJENGELIG GIKK FOR 740 EURO PÅ AUKSJON SIST WEEKEND. HAR SIKRET MEG BEN AV DISSE, ER NEVNT I 73 SAMLINGER PÅ WHISKYBASE SÅ VI VIL NOK FINNE NOEN PÅ EBAY SNART,

  2. Det ble WHISKUOSLO som hovedside og «samfunnet» TALKINGWHISKY for bilder og info. om whiskyting som de andre sidene på Facebook sjelden nevner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.