Om

På drikkelig.no vil det bli blogget om god drikke, med hovedfokus på maltwhisky, sider og øl.

Jeg heter Ragnhild, og har fyllt 40 år (uten at jeg helt vet hvordan det gikk til). Jeg har vært whiskyentusiast i femten år, siden jeg fikk en Talisker 10 servert av noen som mente at hvis jeg ikke likte whisky var det bare fordi jeg hadde fått feil whisky tidligere (takk, James). Etter å ha flyttet til Oslo i 2001 tipset min mor meg om NMWL etter å ha lest om dem i Dagsavisen, og jeg har vært et rimelig aktivt medlem siden våren 2002. Til tross for at jeg har forsøkt å si fra meg jobben er jeg fortsatt nettsjef, og har også vært en av en håndfull hovedbidragsytere til vår prisbelønte Whiskywiki.

Jeg har blogget siden 2002, først – og fortsatt – om bøker. I tillegg har jeg en generell blogg (som ikke oppdateres videre ofte nå for tiden, men der man sikkert kan finne ut litt av hvert om meg i arkivene) og en mat- og drikkeblogg på engelsk der jeg før samlet mine smaksnotater om whisky og andre ting.

Arve – som er hovedølblogger her på drikkelig.no – og jeg traff hverandre i styret i NMWL i Oslo og har vært gift siden 2005. Han har fått beskjed om å skrive sin egen infotekst, men jeg ville vel ikke holdt pusten mens jeg ventet om jeg var deg.

5 kommentarer til «Om»

  1. VIL TROLIG OPPRETTE EN EN WHISKYBLOGG EN GANG OVER NYTTTÅR. SAMLER MALTWHISKY MED NOEN FÅ IKKE SKOSKE. EN KRAU… MED BARE 411 FLASKER TILGJENGELIG GIKK FOR 740 EURO PÅ AUKSJON SIST WEEKEND. HAR SIKRET MEG BEN AV DISSE, ER NEVNT I 73 SAMLINGER PÅ WHISKYBASE SÅ VI VIL NOK FINNE NOEN PÅ EBAY SNART,

  2. Det ble WHISKUOSLO som hovedside og “samfunnet” TALKINGWHISKY for bilder og info. om whiskyting som de andre sidene på Facebook sjelden nevner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.