Lesestoff til helga #104

Whisky

Internett: Diskusjonen om Compass Box’ kampanje ruller videre. Noen kaller det hele en ren markedsføringskampanje, noen benytter sjansen til å drive litt markedsføring selv.

Skottland: Macallan lanserer en ny 12 år gammel aldersbestemt tapning, Whiskygospel ser det som et mulig tegn på at NAS-trenden er i ferd med å snu. Mulig det er optimistisk, men vi kan jo håpe.

Sutherland: Dornoch har satt i gang crowfunding-kampanje for å finansiere ombyggingen av den gamle brannstasjonen til destilleri. Etter først å ha testet en skotsk løsning som viste seg å ikke ta utenlandske kort har de snekret sammen en egen løsning. Lyst til å investere i et destilleri?

Øl

Voss: Brew by Numbers har blogget om samarbeidsbrygget de gjorde med Voss bryggeri i februar, et surøl der gjæra er hentet fra kefir, kulturmelk og biola.

Trondheim: Ombyggingen på Bankkvartalet er i full gang, nå kommer det lovede ølpolet. Ombyggingen skal være ferdig 11., fikk jeg fortalt, men jeg glemte å følge opp med «Som i åpning 11. eller siste dag med ombygging 11.?» Skjerpings påkrevd der, altså, men alt tyder på at trønderne får ølpolet sitt neste helg en gang. Det gledes. Red.: Klart til 11., selvsagt, for da er det spesialslipp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.