Austmann La Shaman Aztec Stout 7,8 %

IMG_6629

Nese: Kaffe og «porter» med litt bitt, mørk sjokolade.

Smak: «Porter», kaffe, lett lakris. Chili bak i ganen. Vegetalsk preg.

Kommentar: Ganske subtil chili, den er der, men ikke i større grad enn at dette er et chili-øl jeg gjerne kan drikke. Samtidig tenker jeg «God porter, synd med den chilien.» Skinner det gjennom at jeg ikke er noe særlig begeistret for chili i øl? Liker du det, derimot, synes jeg virkelig du skal teste denne!

Drukket på Austmann bryggeripub.

2 kommentarer til «Austmann La Shaman Aztec Stout 7,8 %»

  1. Deler absolutt skepsisen din når det gjelder chili i øl! En av få som jeg synes funker, er Fantôme Chocolate, som det er sjokolade og chili i, men i såpass subtile mengder at det er innafor. Ofte blir jo disse tingene litt vel dominante, synes nå jeg.

  2. La Shaman er også absolutt innafor, jeg drakk mer av den her ved en annen anledning, og selv om du kjenne chilien er den ikke dominerende (og får deg ikke til å tenke: Jeg skulle hatt meg en øl for å døyve den chilien…). Den Fantômen har jeg ikke testet, det må gjøres ved passende anledning. Har derimot drukket saison fra Fantôme som jeg likte godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.