Sidernyheter på Vinmonopolet juli 2015

Det finnes nok av gjennomganger av whisky- og ølnyheter på polet (se f.eks. her og her hhv), så jeg har ikke tenkt å finne opp hjulet på nytt, men siden jeg også har fokus på sider her på bloggen tenkte jeg å se litt på hva som rører seg på den fronten på slippet. Som vanlig er det begrenset antall nyheter, men noen er det da. Bonny Doon har jeg ikke smakt noe fra, den skal selvsagt bestilles (det vil si, den kommer på kategori 4-butikker, så det kan tenkes jeg kan få plukket den opp allerede til helga). Av de tre fra Doc’s er bare to egentlige nyheter, pæresideren er allerede tilgjengelig på 0,65-flaske (med bestillingsnummer 2035001), så jeg har lenket til mine smaksnotater nedenfor. De to andre må testes, selvsagt, selv om jeg vel ikke kan si at jeg har voldsomt store forhåpninger, bringebær høres søtt ut og humle er jeg jo liksom begrenset begeistret for. Derimot er det meget mulig det blir med noen flasker av eplesideren til Doc’s hvis jeg nå først skal bestille.

2297701 Bonny Doon Querry 2013 Bonny Doon 0,750 139,00
2035002 Doc`s Pear Hard Apple Cider Warwick Valley Wine Co. Inc. 0,355 44,9
2557701 Doc`s Raspberry Hard Apple Cider Warwick Valley Wine Co. Inc. 0,65 80,1
2828801 Doc`s Dry Hopped Hard Apple Cider Warwick Valley Wine Co. Inc. 0,65 86

5 kommentarer til «Sidernyheter på Vinmonopolet juli 2015»

  1. Balholm og Ciderhuset kjem òg med to nye, tørre ciderar i juli: Handverkcider med humle og Handverkcider med malt (hopped cider og malted cider). Begge 6% vol. og 0,5l – samme flaske som Balholm cider, men nye etikettar, som Handverkcider i butikk på 0,33l og 4,7% vol. Bestillingsutvalget og diverse barar i Oslo og Bergen osv. Spennande!

    1. Oi. Hvor har de havnet i listene til polet? Det meste av sider havner jo under fruktvin, men konsekvent er det ikke.

      Uansett: Gode nyheter! Må bestilles!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.