Doc’s Draft Pear Hard Apple Cider 5,5 %

Nummer to av tre sidere fra Doc’s som dukket opp på pollistene i mai. Om du synes navnet på denne er litt forvirrende er du ikke alene, men i følge etiketten er den laget av både eple og pære, så selv om jeg nok ville skrevet det på en annen måte (Hard pear and apple cider?) er det vel ikke direkte feil. Dette er altså ikke en perry (sider laget bare av pære), men en slags hybrid. Prosenten av pære vs eple er ikke oppgitt.

docshardcider-2Nese: Pærer (bartlett snarere enn conference).

Smak: Frisk og fin, med klart pærepreg (også her mer bartlett enn conference), og med noe tørrhet som minner om pæreskall.

Kommentar: Denne er også god, men nå savner jeg litt oomph. Litt mer intens pæresmak? Litt mer syre? Litt mer snurpende tørrhet? Ett eller annet som kunne løfte den litt, i alle fall. Konklusjonen er god, men litt anonym. På den annen side, jeg drikker gjerne en flaske til av denne også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.