Lesestoff til helga #52

Trøndelag: Det er ikke bare-bare å dyrke korn til ølproduksjon.

bergen_whisky_and_beerBergen: Bergen International Whisky & Beer Festival 2015 nærmer seg. Det er nå mulig å reservere billetter på hjemmesidene, og om du har mulighet til å dra synes jeg du skal gjøre det. Dette er en festival arrangert av blant annet Frode Harring, tidligere primus motor bak WhiskyMeet (når Frode sluttet på Terminus i fjor for å starte The Tasting Room kunne han ikke ta med seg WhiskyMeet-konseptet som var utviklet i samarbeid med hotellet, og har derfor måttet finne på noe nytt). Bergen International Beer & Whisky Festival (konkurranse for å finne på et catchy kortnavn anbefales) ligger an til å bli minst like bra som WhiskyMeet har vært, men med enda større potensiale for beslutningsvegring, siden det i tillegg til utallige whiskyer å smake seg gjennom blir tilsvarende mange øl.

Tromsø: I morgen, 10. januar, er det Tromsø whiskyfestival. Hvis du er i (nærheten av) Tromsø vet du hva du har å gjøre, møt opp, snakk med en haug hyggelige folk og nyt god whisky.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.