HIPY PAPY BTHETHDTH THUTHDA BTHUTHDY

På denne datoen for 20 år siden satt en håndfull mennesker i Dagligstuen på Hotel Continental i Oslo og stiftet Norsk maltwhiskylag. På det tidspunktet hadde Dagligstuen Norges beste utvalg i skotsk maltwhisky, men utvalget var neppe imponerende etter dagens standard. Når jeg ble med i NMWL i Oslo 7 år senere (i januar 2002) hadde Oslo-laget fortsatt en målsetning om å ha alle singlemalter fra pollistene i skapet til enhver tid, det var fortsatt såvidt mulig. Nå er det bare å ta en kjapp kikk på bestillingslistene og konstantere at det ikke lenger går. NMWL har utvilsomt vært en av pådriverne i den utviklingen.

Gratulerer med dagen!

NMWL 20 år

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.