Sleepy Bulldog Winter Ale 6,2%

[sitat=Gotlands Bryggeri]Bulldogen Krut sniffade fram en unik säck Galaxyhumle från Australien. En humlesort vi förmodligen var först att använda i Sverige! Njut av mötet mellan den mörkrostade karaktären från en äkta Brown Ale och fylligheten från den svenska julölstraditionen. För att maximera upplevelsen har vi adderat Nelson Sauvin från Nya Zeeland – en lyckad symbios![/sitat]

Så med andre ord er det snakk om en julebrown ale med humle fra den sydlige halvklode. Selv om jeg er lite glad i Nelson så er jeg meget glad i Gotlands Bryggeri, så vi får se hvordan dette går.

SleepyBulldogWinterAleAMLFarge: Klar rødbrun farge med et godt lag med brunt skum som legger seg kjapt.

Nese: Galaxy! Fersken, sitrus og pasjonsfrukt så det holder. I tillegg finner jeg ulukten jeg forbinner med Nelson i bakgrunnen – klarer ikke helt å beskrive den.

Smak: Emmen sitrus, spiss bitterhet og en halvråtten fruktighet. Litt tørr maltsødme ligger i bunn og en viss fruktighet med tropisk tilsnitt.

Konklusjon: En ikke-øl for meg. Nelson Sauvin er fortsatt ikke en venn av meg. For de som liker denne humla kan kanskje like denne humledrevne juleølen.

Innkjøpt: Systembolaget (Juldrycker, 19.90 SEK, 33cl)

Forfatter: Arve

Trønder, far, ølnerd, whiskynerd, hobbyautist, geek light, bussjåfør og anglofil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.