Big Peat Christmas 55,7 %

big-peat-xmas-1Nese: Varmrøkt fisk.

Smak: Aske, røyk og varmrøkt fisk.

Kommentar: Nam!

Og det var ordrett det (lille) jeg har notert for kveldens siste dram på Oslo whiskyfestival 2014, dag 1. Dette var en sånn perfekt kosewhisky at jeg hadde tenkt jeg skulle kjøpe en flaske, men jeg har ikke kommet så langt, og nå er det tomt. Det vil si, i skrivende stund er det tre flasker i Tromsø. Dit skal jeg ikke med det første. Akk, ja.

4 kommentarer til «Big Peat Christmas 55,7 %»

    1. Takk! Du har selvsagt rett. Jeg burde jo stusset på at alkoholnivået var oppgitt som noe helt annet. Da skal der bestilles!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.