Box The Pioneer 48,1 %

box_pioneerNese: Litt rå, man lukter at den er ung. Pæreis og grantrær. Med vann får jeg litt laubærblad og sitrus, rosmarin og lett fusel. Mer vann demper fuselpreget og henter fram malten.

Smak: Det er noe udefinerbart ungt ved smaken også, men ellers er den godt balansert. Pepper og treverk, hint av aceton og noe fruktig. Plommer? Vann forsterker acetonen, men gir meg også ferskengele og treverk. Med ganske mye vann skjer det plutselig noe. Pepperpreget henger i, men ellers får jeg assosiasjoner til vaniljeis pyntet med sitronmelisse.

Kommentar: Den fremstår nok som litt for ung, men med nok vann blir den slett ikke dum. Jeg husker Försmak-utgaven jeg smakte på TWF som mindre fuselpreget, men det var da også en røyka variant og røyk kamuflerer gjerne fusel ganske effektivt. Jeg har helt opp en dram til som har fått stå i en halvtime, og det har også hjulpet, slik at nå er jeg ikke sikker på om jeg vil ha i vann i det hele tatt, den er god som den er. Dommen er lovende snarere enn helt klar, men det er vel produsenten enig i, siden de tydelig signaliserer at dette er «work in progress».

En kommentar til «Box The Pioneer 48,1 %»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.