Lesestoff til helga #30

Islay: Laphroaig lanserer #OpinionsWelcome, en kampanje der ideen er å vise fram alle de mer eller mindre merkelige smaksnotatene folk har skrevet om Laphroaig. Det kan jo bli underholdende. Les mer om kampanjen på Whisky Intelligence.

Bloggosfæren: Det har vært mye interessant å lese på blogger rundt om kring denne uken. Amanda besøker Glengoyne. Steffen skriver om et nytt destilleri i Argentina. Atle har lagd et utrolig kult kart med notater fra øltur til Brussel. Larsblog har skrevet om en øltur i mer hjemlige trakter.

En kommentar til «Lesestoff til helga #30»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.