Lesestoff til helga #18

Skottland: BrewDog er ikke fan av Russlands antihomolover. Nå har de lansert ett nytt øl i «Hello My Name Is»-serien sin, og det heter Hello My Name is Vladimir. Det er et øl for ekte menn som liker å ri toppløse og posere i speedo. Og de har visstnok sendt en kasse til Kreml. La oss si det sånn: Jeg tror ikke det blir noen BrewDog puber i Russland med det første. Og jeg håper ikke noen av de involverte har tenkt seg på ferie dit, heller.

Norge: Fra og med 1. februar overtok Robert Prizelius agenturet for Bruichladdich i Norge som konsekvens av at destilleriet ble solgt til Remy Cointreau. Sånn umiddelbart vil det kanskje ikke være merkbart for den jevne forbruker, men det blir naturlig nok ingen flere «tappet spesielt for Jon Bertelsen» Bruichladdicher heretter, og det kan jo bli interessant å se hvordan tilgangen og prisene utvikler seg.

Norge: En duk som får fint mønster når du søler? Det må vel være midt i blinken for oss som både er glad i god drikke og som av og til er litt klønete. Adressa har intervju med designer Kristine Bjaadal.

Trondheim: Antikvariatet, kjent for mye godt øl, har vunnet Ut-Award for Årets utested. Se de andre vinnerene hos Adressa.

Norge: Apéritif, Norbrygg, Ølakademiet og Ølportalen kårer Norges beste øl, og du kan stemme på dine favoritter. Bryggeriene har selv meldt inn øl til konkurransen, så det nytter ikke å klage til arrangørene om «ditt» øl mangler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.