Fjordfolk Tall Ship Drop Anchor 4,7 %

Nese: Lett bittert og tydelig tørt eple.

Smak: Tørt og lett astringent, det smaker småbitre siderepler, men også underliggende eplemost.

Kommentar: Det nærmeste jeg har kommet engelsk sider som ikke faktisk er lagd i England på veldig lenge (om noensinne). Jeg ønsker meg hakket mere munnsnurp, men dette er hals og hode foran noe annet som er tilgjengelig her i Norge.

I følge boksen er det en blend av engelske siderepler og norske epler, og det gir mening, for den smaker rett og slett som om du hadde blandet engelsk craft cider med en god norsk en. At den bare er på 4,7 er et stort pluss, for dette egner seg bra som tørstedrikke i sommer.

Vi fant denne på Holdbart i Trondheim. For det første: Anse det som et tips, sjekk din lokale Holdbart. For det andre håper jeg ikke det betyr at dette er en one-off, jeg håper virkelig Fjordfolk fortsetter å lage «english style craft cider».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.