Julekalender 2018 luke 4

Nese: Appelsinmarmelade, toffee, kandisert ananas. Gummi og eukalyptus med vann.

Smak: Tørket aprikos, eik, hint av svidd gummi. Mer tydelig gummipreg med vann, og en viss bitterhet, men også noe frukt.

Kommentar: Ok, igjen fatstyrke. Og eks-sherry. Siden jeg undervurderte alderen i går kan jeg jo øke med noen år i dag og si… 18? 20? Det er nærliggende å foreslå Speyside og en Glen-whatever. Ikke ille, selv om jeg foretrakk gårsdagens. Best uten vann (men da er den egentlig for sterk).

Fasit: Hm, jeg kunne ha bannet på at det var i alle fall NOE sherry inne i bildet, men det var vel vinfatet som lurte meg. Men Glen-whatever var det i alle fall: Glen Moray Chardonnay finish. Og bare 12 år. Men 59 % i alle fall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.