Julekalender 2018 luke 3

Nese: Eik, appelsinmarmelade, litt bål. Med vann lukter det grankvist og kvae og nesten litt medisinalsk. Langt bak er det noe frukt også.

Smak: Eik, appelsinmarmelade, kvae. Grankvist (ikke granbar) med vann. Svisker, men uten sødme.

Kommentar: Dette må da også være fatstyrke? Sånn rent umiddelbart går tankene mine i retning Highland Park, men det er svært mye annet det kan være. Jeg tror på sherry- heller enn bourbonfat, en viss alder – 15ish? Dette var rett og slett ganske godt. Mer sånn.

Fasit: Balblair, faktisk. Noe eldre enn 15 også, 1991-årgang tappet i 2017. 51,5 % og «Spanish oak butt finish». Det som er synd med Blablair er jo at det bare er enkeltfatstapninger, så det er begrenset lett å få tak i en flaske av denne. Akk, ja.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.