Lesestoff til helga #170

Whisky

Skottland: 3.-7. mai går årets Spirit of Speyside Whisky Festival av stabelen. Festivalen har i noen år delt ut en «beste whisky»-pris, som har vært basert på publikums stemmer etter blindsmaking (av en kortliste). I fjor utvidet de nedslagsfeltet og arrangerte smakinger flere steder i Storbritannia, og det var tydeligvis en suksess, for i år er listen utvidet med sju smakinger internasjonalt. En av de første var på Dr Jekylls i Oslo mandag 12. mars. Fullstendig liste og informasjon om finalistwhiskyene finnes på festivalens hjemmesider. (Via)

Øl

Norge: Norbrew sliter økonomisk, og nå saksøkes de av sin eks-finansdirektør, som mener seg urettmessig oppsagt, melder Dagbladet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.