Lesestoff til helga #168

Whisky

Storbritannia: «Whisky» lagd av urin, nærmere spesifisert den sukkerfyllte urinen til Diabetes 1-pasienter. Ikke kommersielt tilgjengelig, visstnok. Hadde den vært det kunne den neppe gått under betegnelsen whisky. Les mer hos Diabetes.co.uk.

Sider

Storbritannia: Aspall, grunnlagt i 1728, har vært et familieforetak, men det er det nå slutt med. Siderprodusenten er kjøpt opp av den amerikanske giganten Molson Coors, melder BBC. Familien skal visstnok fortsatt være involvert. Alle smaksnotater for Aspall-sider på drikkelig.no finner du under emneknaggen Aspall.

Øl

Stjørdal, snart Hollywood: Roar Sandodden har hatt besøk av et team fra Warner Bros i såinnhuset sitt, kan Bladet melde. Akkurat hva de hadde som hensikt er uklart, men de var i alle fall interessert i prosess og smak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.