Obelą Babtai 2015 6,7 %

Om jeg har tolket etiketten rett er denne sideren laget av de to eplesortene babtu senieji og zvaigzdute, som har vokst i gamle eplehager i Litauen. Mer skal jeg ikke forsøke å tolke. Jeg forsøkte med google translate på teksten, men det ga fint lite mening («I would like to wear a sack of apples in one piece of clothes» er et utdrag).

Nese: Det lukter skikkelig eplemost.

Smak: Mye syrligere enn lukta skulle tilsi. Eplemostpreget er der, men det smaker som om noen har presset eplekart. Et tørt siderpreg finnes, men det overdøves litt av syrligheten (som er mer eplete enn sidrete).

Kommentar: På sett og vis ganske godt, men den henger ikke helt sammen. Jeg hadde fler typer fra samme produsent med hjem, så det blir spennende å se hvordan de varierer.

Kjøpt hos Siidrimaja, Tallinn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.