Lesestoff til helga #166

Whisky

USA: Det er bourbon-boom, og i den forbindelse dukker det stadig opp generelle bourbon-artikler. Siden jeg er glad i litt myteknusing likte jeg denne: Bourbon tales debunked: The truth behind seven bourbon myths.

Skottland: Det er vel på tide at Skottland får sitt første vertikale destilleri, nå later det til å kunne bli noe av i Edinburgh av alle steder, da Port of Leith har presentert sine byggeplaner i høyden for myndighetene.

 iSider

Verden: The Wall Street Journal anbefaler spansk sider, og har med Isastegi, som jeg også var imponert over, så kanskje de andre også har noe for seg? Siden artikkelen er skrevet for det amerikanske markedet er det slett ikke sikkert det er så lett å få smakt disse her hjemme, men de kan jo noteres på «se etter»-lista.

Hjemme hos deg: Bloggen Cider Culture har startet en artikkelserie om å brygge sider selv. Verdt å følge.

Storbritannia: CAMRAs årlige kåring av Best ditten og datten, og årets siderbar er Ye Olde Cider Bar i Newton Abbot, Devon. Baren vant også kåringen i 2011, men da under den gamle eieren som drev den i hele 40 år. De nye eierene tok over i november 2015, og det er tydelig at de gjør noe rett. Les mer hos Devon Live.

Øl

Norge: (Vel, foreløpig Oslo) VaffelNinja utnytter Untappds API og trekker ut hva som finnes på kranene på Oslo-barer som er «verified venue» og har vedlikeholdte lister på den nye siden PåTapp.no. Logger du inn med Untappd-brukeren din kan du filtrere bort det du alt har smakt, f.eks. Lekkert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.