Når man juger så man tror det sjæl

Vi ønsker å tilby merkevarer fra mindre, lokale bryggerier for å gi våre kunder flere valgmuligheter. Vi har hatt en grundig prosess hva gjelder valg av mikrobryggeri i Trondheim og har hatt god dialog med både Austmann og Trondhjem Mikrobryggeri. Trondhjem Mikrobryggeri har brygget øl i Trondheim i nesten 20 år og bruker sin kompetanse til å lage øl akkurat slik trønderne ønsker det. Vi ser at kundene klart foretrekker øl fra Trondhjems Mikrobryggeri og er derfor glade for å ha en økt satsning sammen med dem, sier Lindberg i en uttalelse.

Fra Trondheim24s artikkel om at Austmann forsvinner fra Rema. Jeg antar vekten de legger på TMB betyr at også To tårn er ute av Remas lister.

Trondhjem mikrobryggeri i hyllene

Jeg var innom Rema i krysset Prinsens gate/Dronningens gate i går ettermiddag. Der har de (inntil det går tomt) øl fra både Austmann, To tårn OG TMB. Så Rema kaster ut Hansa-Borg for å gjøre mer plass til lokale produkter, så derfor har de nå bare plass til ett av tre lokale bryggerier? Det er jammen merkelige hyller i de har på Rema, kanskje de burde ta en prat med IKEA og se om de kan hjelpe?

Nei, se, der: Både To tårn og Austmann. Før de lager all den plassen til og med.

Når Trondhjem mikrobryggeris flaskeøl i alt overmonn er brygget i Telemark (jepp), så blir det hele bare så latterlig at jeg blir sittende og vente på at Reitan skal hoppe frem å si: Ha, ha, toilla! Nå lurt vi dokker godt!

Og selv om dette spesifikt handler om øl, som i det store og hele kanskje ikke akkurat er en livsnødvendighet, så er det bare tilfeldig at det er den varegruppen som traff nyhetene først. Rema går systematisk gjennom alle avtalene sine og vil gjøre akkurat det samme i alle andre varegrupper. Hvilket de selvsagt er i sin fulle rett til, jeg kan velge å ikke handle hos Rema om de ikke har de varene jeg ønsker (jeg handlet allerede svært sjelden hos Rema, ikke noe stort tap for meg, altså), men jeg skal jaggu ha meg frabedt at de presenterer det som om det de gjør er til fordel for kundene.

En kommentar til «Når man juger så man tror det sjæl»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.