Julekalender 2016 luke 9

Nese: Vanilje, tropisk frukt (ananas), bjørkeved. Med vann finner jeg mørk sjokolade, lett sot, fortsatt frukt, noe fusel.

Smak: Vanilje, eik, vagt spy. Med vann møbellakk, dessuten både noe bittert og en litt emmen sødme. Noe får meg til å tenke parfyme, uten at det er blomster inne i bildet. Og melkesjokolade av den skikkelig billige typen.

Kommentar: Dette er definitivt sterkere igjen. Skal vi prøve med 50+? Jeg tror ungt, siden man får håpe at unotene ville blitt borte ved lagring. For unoter er det. Helt ok på nesa, men nesten udrikkelig. Når det er sagt kan det jo være nesten hva som helst. Men, tja, en eller annen enten IB fra Highland eller borderline Speyside. Hadde det vært fler IB-tapninger av Dalwhinnie hadde jeg nesten tippet på det. Eller Oban, men der er vi i samme knipa, for jeg tror ikke det er OB.

Fasit: Vel, ung og ung. Glencadam 21 år fra Berry’s. Destillert 1991, tappet 2013, fatnummer 4753 og styrke 53.9 %. Bortsett fra alderen var jeg jo ikke så fryktelig på jordet, selv om jeg vaset rundt på den andre siden av Highlands.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.