Lesestoff til helga #134

Whisky

Irland: Den irske interesseorganisasjonen for whiskeyprodusenter, Irish Whiskey Assosciation, starter mentorprogram for nye destillerier.

Verden: Det går bedre for skotsk whisky, mye på grunn av det indiske markedet, melder The Scotsman.

Skottland: Optimismen lever fortsatt i whiskybransjen. Denne uken annonserte Chivas Brothers at de planlegger å investere 40 millioner pund i fasilitetene sine i Kilmalid, Dumbarton, i utkanten av Glasgow, blant annet på et nytt tappeanlegg. Om de får planene godkjent er planlagt fullføringsdato i 2019, og de vil stenge ned fasilitetene i Paisley (også i utkanten av Glasgow) og flytte de ansatte til Kilmalid i løpet av 2018 og 2019. Les mer i The Dumbarton and Vale of Leven Reporter.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.