Lesestoff til helga #122

Whisky

Skottland: Eller hvorfor ikke i din egen hage? I Findhorn i Skottland kan du bo i en resirkulert whisky vat. Husene tilhører The Findhorn Foundation, men ideen er jo gjenbrukbar. Nå snakker vi anneks, nå.

arran2
Bilde fra Arran på Facebook.

Arran: Arran melder på sine Facebooksider at de nå har fått bekreftet byggetillatelse for det planlagte nye destilleriet sør på øya.

Øl

Norge: Meldingen om at Norbrew hadde kjøpt Haandbryggeriet var litt overilt. To av gründerne, Egil Hilde og Arne Eide bruker forkjøpsretten og med et kobbel av ansatte og andre investorer – blant annet flere andre bryggerier – i ryggen kjøper de de resterende seksti prosentene av bedriften. Les mer i Dagsavisen og hos Aperitif.

Trondheim: DN har vært en tur på E. C. Dahls Pub & Kjøkken.

Bergen: Og Aperitif har vært hos 7 Fjell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.