Trondheim whiskyfestival 2016

Lørdag er det whiskyfestival i Trondheim. Gleder vi oss? Ja, det gjør vi.

twf2016

Som vanlig har jeg lagt tilgjengelig whisky inn i et regneark (denne gangen har jeg også lagt til noen ekstraopplysninger) for å kunne sortere og prioritere, og som vanlig deler jeg selvsagt. To kjente “feil”, det er ingen bongpris på Hazelburn Rundlets & Kilderkins og Four Roses Single Barrel står oppført to ganger med forskjellig stavemåte. Jeg har latt begge stå inntil videre, i et vagt håp om at det f.eks. er to forskjellige fat…

Om det er din første whiskyfestival kan jeg, meget beskjedent, anbefale ekstraleksjonen om festivaler i Whiskyskolen. Og enten det er din første eller din hundrede festival håper jeg du sier hei om du ser meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.