Cornish Orchards Blush Cider 4,0 %

IMG_1804

Nese: Litt rødbrusaktig, men ikke så søtt.

Smak: Grei, småkommers eplesider med bærpreg, jeg får mest inntrykk av jordbær.

Kommentar: Det er jo hyggelig at Cornish Orchards har dukket opp i norske butikkhyller, men jeg hadde vel foretrukket at det var noe litt mindre brusaktig de satset på å selge her til lands (men jeg vet jeg er mindretall, så fra et inntjeningssynspunkt er det sikkert ikke så dumt). Jeg hadde nok utvilsomt likt denne bedre uten bær, og Cornish Orchards lager mye bra i «straightforward apple cider»-classen som jeg gjerne heller hadde sett på det norske markedet.

Kjøpt på Bunnpris Nidarvoll.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.