Brouwerij Alvinne Kerasus (2014) 6,9 %

Jeg smakte Kerasus 2014 på Vill & Syrlig, men noterte bare «Kjøp den!» i boka. Noe tid etter hjemkomst bestilte jeg derfor to flasker, og har ventet på en anledning til å smake skikkelig på den ene, den andre har jeg tenkt å lagre en stund for å se hvordan den utvikler seg.

IMG_2176

Nese: Surøl med et tydelig, men ikke veldig sterkt, preg av kirsebær.

Smak: Den overveldende smaken er «surt», men det ligger mye og vaker under. Sure kirsebær er til stede, men det er også noen søte toner av malt og sjokolade som forårsaker litt forvirring i hjernen med sin tilstedeværelse oppi alt dette sure.

Kommentar: Den splittede personligheten på smaken appelerer til meg, dessuten er jeg uvanlig glad i sure kirsebær. Dette ølet trykker på alle mulige knapper for min del. Det er fortsatt tilgjengelig på polet. Løp og kjøp! (Eventuelt la være, for jeg tror jeg vil ha noen flasker til.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.