Lesestoff til helga #101

Whisky

Verden: Karamellfarge i whisky, yay or nay? Scotchwhisky.com presenterer argumenter for, Words of Whisky svarer med argumenter mot.

East Kilbride: Burns Stewart (Distell) har planer om å utvide sin operasjon i East Kilbride med blending-fasiliteter og mer lagerkapasitet, melder The Daily Record (se opp for pop-upreklame om du ikke har Adblock).

Sider

Storbritannia: Jeg var inne på tradisjonen rundt wassailing i et smaksnotat for en wassail sider nylig og wassail som feiring henger tett sammen med sidertradisjoner. Etter årets wassail har fotografen Bill Bradshaw publisert et galleri med flotte bilder fra feiringen (via).

Øl

Norge: Venstre vil ha sterkere øl i butikkene, Bryggeriforeningen er ikke enig.

Norge: Ølkartet for Trondheim fra forrige uke ble populært på Facebook. Noen etterlyste tilsvarende for Bergen. Der er jo jeg langt mindre lommekjent, men jeg kan alltids starte på ett, så får andre fylle på.

Hamar: Hamar har fått en ølbar jeg bare venter på en anledning til å få besøkt i Gullkorn, og i samarbeid med Matmons hadde de nylig surølsmaking med overbevisende oppmøte, som du kan lese mer om i Hamar Dagblad.

Hordaland: Mykle blir det første mikrobryggeriet i Sunnhordaland, melder Vest24. Du kan følge utviklingen til bryggeriet på Mykles Facebooksider.

Ukas oppskrift: Everything’s better with bacon. Og whisky. Maple bacon bars with bourbon cream filling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.