Lesestoff til helga #86

myken_d2

Helgeland: DN var med på den offisielle åpningen på Myken, og i dag kom resultatet i form av seks sider i D2. Les på nett, eller kjøp DN i dag – fine bilder å ha på papir!

Norge: Det var spesialslipp for øl forrige uke. Folk sto i kø. Avisene synes selvsagt det er morsomt, her Nettavisen.

Stjørdal: Stjørdalsnytt med artikkel om Stjørdalsbryggeriet.

Trondheim (og Norge): Knut Albert bør være et kjent navn for norske ølhunder, nå gir han ut boka Norsk øl- og bryggeriguide, og lanseringen skjer neste fredag på Gulating/Mathallen i Trondheim. Sees vi? Kan du ikke komme til lanseringen kan boka f.eks. bestilles hos Haugenbok.

Skottland: Glenturret – «Skottlands eldste operative destilleri» – er 240 år, og har tenkt å markere dagen med et verdensrekordforsøk. De vil at 240 gjester skal skåle i en dram Glenturret 5. november klokken 17.00 på destilleriet. 240 mennesker som skåler samtidig virker som en ganske stusselig verdensrekord, egentlig, gjør det ikke? Kanskje det er «som skåler samtidig i singlemalt PÅ et destilleri» eller noe enda mer spesifikt?

Svalbard: Teknisk ukeblad har publisert en video fra Svalbard bryggeri.

Sverige: Box har inngått samarbeid med La Maison du Whisky om internasjonal distribusjon, melder allehanda.se. Den første whiskyen som skal distribueres i nettverket blir en Early Days Batch 0001 som skal slippes før jul.

Skottland: The Whisky Barrel var på plass når Isle of Harris distillery åpnet dørene for spesielt inviterte gjester i september, før den offisielle åpningen for publikum 15. oktober.

Orkanger: Hver by sitt mikrobryggeri. Mandag kveld var det offisiell åpning av Kolbanussen mikrobryggeri med storfint besøk av Nils Arne Eggen.

Hamar: Jeg er ikke ofte på Hamar lenger, men neste gang jeg er det vet jeg i alle fall om et sted jeg skal innom, for det har tydeligvis blitt skikkelig ølbar i Røhnegården. Hamar Dagblad skriver om Gullkorn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.