Chaplin & Cork’s Somerset Gold Cider 5,2 %

Sider fra The Shepton Mallet Cider Mill, som eies av Magners GB og produserer et helt lass med sidermerker, blant annet Addlestones, Blackthorn og Ye Olde English. Kjøpt på enten Sainsbury’s eller Waitrose (jeg kjøpte en Chaplin & Cork’s på hver av dem, men jeg husker ikke hvilken butikk som hadde hvilken variant). I følge etiketten «Full bodied Medium».

IMG_0175

Nese: Tørre, men røde epler.

Smak: Solid eplemost med tørt siderpreg.

Kommentar: Du smaker både at det er skikkelig most i bunnen og at den inneholder alkohol. Det er minst to pluss i min bok. Kunne vært både tørrere og mer kompleks, første slurken var veldig god, men jo mer jeg drikker jo tynnere virker den. Grei, men ikke fantastisk, sider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.