Box The Explorer 48,3 %

IMG_7095

Nese: Lett svidd einertre og einerbær. Sitron. Vanilje og kaffetoner, og krydder; chai? Mer av det samme med vann, men etterhvert også kalk og mineralske toner.

Smak: Mye. Skal vi se: Umiddelbart litt brent gummi og lakris, deretter urter og etterhvert eikeplanker og på ettersmaken kaffe. Kalken dukker opp på smaken også med vann.

Kommentar: Jeg har en The Challenger i et annet glass for å sammenligne, og der jeg synes fortsatt Challenger er lukket på nesen. Explorer er mer tilbake til full in-your-face-nese. Men begge er gode. Skikkelig gode. Om et halvår kommer fjerde og siste tapning i The Early Days Collection. Jeg kommer til å sitte klar på slippdagen da også, og når den er i hus blir det selvsagt en kvadrupel parallellsmaking. Jeg gleder meg allerede.

2 kommentarer til «Box The Explorer 48,3 %»

  1. Gikk til innkjøp av denne for en liten stund siden. Meeeeget fornøyd må jeg si. Sier som du: «Dette er godt, skikkelig godt!» Måtte legge inn en bestilling på challenger også Regner med at jeg blir fornøyd. Beskrivelsen din høres hvertfall god ut

    1. Det håper jeg også, jeg er veldig fornøy med begge. Ikke fullt så fornøyd med siste i serien: The Messenger. Den blir jeg ikke venner med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.