Lesestoff til helga #72

København: Copenhagen distillery har laget gin av honning og har nå i juni fylt sine første fat med whiskey (deres valg av stavemåte) laget av emmer. (Via Ivar’s Whisky and Food.)

Trondheim: Austmann søker etter en ambassadør. Det vil si en person som kan holde smakinger og omvisninger og generelt hjelpe til å representere bryggeriet utad. Du kan lese Austmanns beskrivelse av stillingen på Austmanns Facebookside, eller du kan lese Sammys fornøyelige omskriving (vi vil for rettferdighetens skyld få presisere at ordvalget «dekksGUTT» står for Sammys regning, Austmanns tekst er fobilledlig kjønns-/tros- og hvadetnåkanvære-nøytral, utover ønsket om at du bør være håndverksølentusiast, og den må nesten være innafor i en sånn sammenheng).

Norge: Regjeringen sender ut høringsforslag om å tillate gårdssalg av egenproduserte alkoholholdige drikker som ikke er «øl, druebasert vin eller brennevin». For siderentusiaster (og produsenter) vil dette være godt nytt.

Norge: 3. juli er det poslipp igjen. Du kan se oversikt over whiskynyhetene på Whiskymoro og Jan Egil har tatt en kikk på nyhetene på øl-fronten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.