Thatchers 2014 Vintage Oak Aged Somerset Cider 7,4 %

Nok en ny sider på polet nå i mai. Jeg har drukket Thatchers Vintage før, men har bare smaksnotat for en, nemlig 2010-årgangen.

thatchers2014Nese: Norske hageepler, ganske lite sødme på lukta.

Smak: Det smaker friskt av grønne epler, med en del syre og tørt epleskall-preg.

Kommentar: Det er godt, bevares, men jeg må vel si som jeg gjorde om 2010-årgangen at jeg lurer på hva som er poenget med «vintage» når sideren har så lite særpreg. Jeg noterer også at alkoholprosenten er identisk i 2010 og i 2014, noe som tyder på heller lite satsing på batchvariasjon. Men når det er sagt er det eneste som er galt med denne at den er kjedelig, men i alle andre anledninger enn «skrive smaksnotat» er ikke nødvendigvis det en så stor ulempe, så jeg kommer nok til å kjøpe Thatchers igjen.

En kommentar til «Thatchers 2014 Vintage Oak Aged Somerset Cider 7,4 %»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.