Lesestoff til langhelga #64

Internett: Test deg selv på kunnskapen om whisky i The Scotsmans quiz.

Oslo: I Markveien 57 åpner snart et nytt sted med fokus på øl, melder Ølportalen. Det ser ut at til et visst skotsk bryggeri har løst floken med norske markedsføringsregler på en enkel, men effektiv måte.

Internett: En ganske ok artikkel om naturlig vin på klikk.no av alle steder.

Norge: Om en uke og en dag er det maislipp på polet. Vil du planlegge litt kan du finne oversikten over whiskyslippet hos Whisky Saga og ølslippet hos Høyt skum. Selv har jeg tenkt å gå i Ardbeg-fella, og så må man vel ha en Audny?

Ukas blogg/nettside: En ny oppdagelse for meg, men kan for alt jeg vet være kjent for alle andre. I alle fall har jeg lest meg bakover på Melissa Coles blogg Let me tell you about beer denne uka etter at jeg kom over et (heller dårlig) intervju med henne i The Telegraph.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.