Lesestoff til helga #50

Nå har det jo vært helg i et par dager, forsåvidt, men det er likevel fredag i dag og noen rolige dager til for de aller fleste, og jeg tenkte jeg skulle få klemt inn nummer femti i rekken før årsskiftet.

Sverige: The Whisky Exchange har et lengre innlegg om Spirit of Hven og deres etter sigende vitenskapelige forhold til whiskyproduksjon.

Norge: Om du vil nerde litt om humle anbefaler jeg et besøk hos Anders som gjengir kapittelet om humle fra en bok om jordbruk skrevet midt på 1700-tallet, men først nylig utgitt: Oluf Næve Om humlehaugers anlæg og humleplantninger

Texas: Om du trodde vi ikke ville høre mer om Chip Tate nå som han er kjøpt ut fra Balcones tok du feil. Han er i gang med å starte et nytt destilleri, Tate & Co, The Spirit Business har snakket med ham om prosjektet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.