Planer

Fredag er det polslipp og fredag og lørdag er det Oslo whiskyfestival. Begge deler medfører nilesing av lister over whiskyer, og til dels en samkjøring av lister, for jeg har i alle fall tenkt å benytte sjansen til å smake på noen av de whiskyene fra polslippet som jeg er mest interessert i på festivalen, så unngår jeg bomkjøp.

Fullstendig liste over whisky på polslippet har Whiskysaga publisert, så den gidder jeg ikke gjenta.

Derimot har jeg nerdet litt. Og siden jeg liker å dele kan dere få glede av resultatet. Her er regneark med menyene fra OWF-barene lagt inn, og de tapningene som er på nyhetsslippet fredag har fått prisen i en egen kolonne. Selv har jeg tenkt å legge til minst en kolonne for vil smake/prioritet slik at jeg kan skrive ut en slags «kjøreliste» for festivalen. Fordelen med regneark er at du kan sortere og filtrere som du vil. Filen er lastet opp til Google drive, men er opprinnelig i Excel-format. Her er lenke til den opprinnelige fila (som jeg tror det skal gå an å laste ned og bruke i Excel) og her er lenke til google spreadsheets-fila. Gi gjerne lyd om det ikke funker som tiltenkt (altså, jeg tror du kan laste ned en kopi du kan leke deg med selv, men det er mulig det ikke er sånn det funker, jeg har ikke testet Google docs på den måten før).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.