Lesestoff til helga #44

Texas: En historie har alltid minst to sider, og nå har Balcones Chip Tate fortalt sin versjon av konflikten med styret og investorene. Det blir opp til retten å avgjøre hvem som er nærmest sannheten.

Skottland: Veksten i markedet har flatet ut litt, og Diageo bremser defor utvidelsesplaner, blant annet blir utvidelser ved Mortlach og Clynelish og det planlagte nye destilleriet i nærheten av Alness lagt på is, melder BBC og The Times.

The interwebz: Ikke alle er like begeistret for Jim Murray og hans Whisky Bible. Whiskysponge har en ganske fornøyelig satire i forkant av lanseringen av årets utgave.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.