Lesestoff til helga #37

Norge: Potensielt gode nyheter for de av oss som trives på BrewDog Bar, enten det er i Aberdeen, London eller en av de andre noen-og-tjue byene de finnes. Tre norske ølentusiaster har overbevist BrewDog om at det er mulig å kjøre barkonseptet i Norge, dog under annet navn, til tross for begrensende alkoholreklameregler. Hvor den første baren blir er ikke klart, da det er opp til de som sitter rundt i det ganske land og drømmer om å drive en ølbar. Enten det gjelder deg eller du bare er nysgjerrig kan du lese mer hos Ølportalen.

Oslo: Denne helga arrangerer Grünerløkka brygghus mat- og ølfestival for 6. gang.

Östersund: Lørdag arrangerer Captain Cook «Craft Beer Festival». Si hei til Arve om dere ser ham, rapporter om ølet han drikker dukker utvilsomt opp her på drikkelig.no etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.