Myken: Myken posta bilder av destillasjonspannene sine som er klare for å sendes fra Spania på Facebook denne uka. Stillsene ser bra ut, og framskritt skjer også på bygningene på Myken. Lik Facebooksiden deres for å få jevnlige oppdateringer og se flere bilder.


Siden det er tre panner på vei, på 300, 700 og 1000 liter, måtte jeg nesten spørre om de har tenkt å trippeldestillere. Men det har de ikke, den minste panna er tiltenkt ginproduksjon og kanskje litt eksperimentering. Whiskyen vil dermed brennes først i en washstill på 1000 liter og deretter en spiritstill på 700.
Sverige: Whiskynörden har en side for systembolagsnyheter, der kan du nå se hva som kommer i september.
Speyside: Benromach har utvidet lagerkapasiteten med to «dunnage» lagerhus, melder The Whisky Business, noe som nesten dobler lagerkapasiteten deres. Ingen stor pessimisme der i gården, altså.
En kommentar til «Lesestoff til helga #36»