Lesestoff til helga #29

Norge: I rekken av saker som jeg vil betegne som fillesaker som vår sittende regjering bruker tiden sin på har de endelig kommet til en jeg kan applaudere: Under Bryggeri- og Drikkeforeningens årsmøte i Bergen denne uka varslet Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug (Frp) at regjeringen vil sende ut på høring et forslag som myker opp regelverket og gir alkoholprodusenter lov til å ha for eksempel nettsider der de informerer om produktene sine, så lenge informasjonen er «nøktern og faktabasert». Les mer hos Ølportalen og på regjeringens nettsider.

Aberdeenshire: Det har vært innbrudd på Glenglassaugh og tyvene kom seg unna med whisky for 10.000 pund, melder flere nettaviser (The Daily Record for eksempel, alle later til å ha samme ordlyd på artikkelen). Noen vil også ha det til at de stjal «four pot stills», men man mistenker vel at det er fire potstillmodeller det er snakk om, særlig siden Glenglassaugh ved siste telling bare hadde to stills, en wash- og en spiritstill.

Perthshire: Deanston har fått nyoppusset nettside.

En kommentar til «Lesestoff til helga #29»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.