Lesestoff til helga #27

Speyside: Ballindaloch er under bygging, og The Malt Desk har fått omvisning, med hjelm.

Troms: En uheldig samler i Gratangen har blitt frastjålet «rådyr brennevinssamling» i følge VG. Man skal selvsagt uansett tipse politiet dersom man blir tilbudt å kjøpe alkohol, særlig i større mengder (omsetning av alkohol mellom privatpersoner i Norge er forbudt, også «samleobjekter»), men det kan jo være greit å være ekstra oppmerksom om man blir tilbudt større samlinger av eksklusive varer i nærmeste framtid.

Sverige: Et opphold på et «whiskyakademi», og gjerne på Box, står på ønskelista mi. Tone fra Whiskysaga var på Box nå i begynnelsen av mai og har selvsagt blogget om oppholdet.

London: Morsommere enn noensinne, melder Ølportalen og skriver et langt innlegg om alt det gode ølet som er å få i London. Man får jo reisefeber av mindre.

Hegra: Morten Granås får selge eget øl fra gårdsbutikken, har politikerene i Stjørdal vedtatt. Det er snakk om Stjørdalsøl på butikkstyrke, selvsagt.

Internettet: Vi har fått et par hits her på drikkelig.no via  «Ølmonopolet«, og denne uka har Godt i glasset snakket med mannen bak, Bjørn Winther Solemslie ved NTNU: Slik polet ikke kan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.