Lesestoff til helga #185

Ingen av disse lenkene er fra denne uka, men nå har jeg hatt dem åpne i faner i nettleseren i… vel… lenger enn det som er fornuftig, så det er på tide å få lagt dem i et innlegg.

Whisky

London: Riktignok publisert under headingen «Drinking Man» i Man’s World India, men artikkelen er ok likevel: How The Whisky Exchange Became the World’s Largest Online Alcohol Retailer

Norge: Myken utvider og har ansatt ny spritkoker. Fint intervju med Mira Mpag hos TV2, inkludert noen flotte bilder fra whiskykatedralen. Om to uker kommer jeg på besøk, Myken! Anse dere advart.

Sverige (og verden): Denne har jeg i alle fall hatt åpen lenge, siden den ble publisert i november 2020… Frida på Änglarnas andel med et «rejält» spark mot whiskymarkedsføring og manglende inkludering: Pengar avgör whiskyvärldens metoo, inte etik och moral

Norge: Buran Norsk Whisky er endelig i gang i egne lokaler. Den første spriten ble fylt på fat onsdag 16. juni 2021 i følge oppdatering i Facebookgruppa Buran Norsk Whisky AS. Meld deg inn i gruppa for å få nyheter fra produksjonen. Vi gratulerer med oppstarten og ønsker lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.