Lesestoff til helga #183

Norge: Vinmonopolet har sendt brev til alle sine leverandører, det vil si norske importører, der de holder importørene ansvarlige for leveringsproblemene som gjør at polets kunder ofte opplever at bestillinger blir kansellert, selv om varen finnes på lager (Kapital skrev om leveringsproblemene i desember). Både polet og importørene peker på Vectura, som er den største distributøren i bransjen og ansvarlig for rundt halvparten av leveransene til polet. Det er importørene selv som har avtale med distributøren, polets avtale er med importørene, så derfor er de polet eventuelt må sanksjonere mot. Vectura på sin side hevder det gjelder alle distributørene. Les mer hos Kapital.

Ukas blogg/nettside:

Ny blogg med fokus blant annet (vel, så langt nesten utelukkende) på øl: Spis Drikk Reis. Fin omtale av Monkey Brew Tetracube, for eksempel. Her er det bare å følge med framover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.