Lesestoff til helga #181

Øl

Norge: Har du sikret deg årets kuleste julekalender ennå? Monkey Brew, Salikatt, Graff og Lindheim har gått sammen om en ølkalender med seks øl fra hvert bryggeri. Sjekk Monkey Brews innlegg her, eller søk opp din lokale pusher. For å bestille kalender, velg bryggeriet du sogner til:

Monkey Brew: Søk dem opp på Vipps (#568231) og legg til julekalender i handlevogna, oppgi navn og telefon når du blir bedt om det, betal. Hentes i utsalget i Kobbes gate 10 i uke 47 og 48.

Salikatt: Reserver kalenderen din på Salikatt.no, utleveres i bryggeriutsalget i november.

Graff: Reserver på graffbrygghus.no
Utlevering i Ringvegen 200, eller levering i Tromsø.

Lindheim: Bestill på lindheim.selz.com

Skal du hente i gårdsbutikken vår må du huke av for «Hente i butikk» når du bestiller.
REKO-ring Sandvika: Vi har tillatelse å levere ut øl i Bærum kommune. Du kan derfor plukke opp din kalender der 18. november kl 18:30-19:30.Huk av for «Utlevering i Bærum…» når du bestiller.
Midt-Telemark kommune: Her blir det utlevering uke 48. Huk av for «Utlevering i Midt-Telemark i november» når du bestiller.

Ingen av bryggeriene har mulighet til å sende i posten eller levere utenfor sitt område (i henhold til regler for salg av alkohol). Bor du utenfor nedslagsområdene for hjemlevering må du altså hente selv.

Bor du nord for Trondheim, men langt fra Tromsø (eller bor der, men foretrekker Bryggeri 13 framfor Graff, eller har lyst på to kalendere), er kanskje ikke julekalenderen til Monkey Brew & Co. så aktuell, men fortvil ikke. Fire nord-norske bryggeri går også sammen og lager julekalender, nemlig Harstad Bryggeri, Senja Handbryggeri, Bryggeri 13 i Tromsø og Qvænbrygg i Vadsø:

En glitrende førjulsgave som koster kr 1500, og forhåndsbestilles direkte fra bryggeriene. Den kan hentes eller utleveres fra ditt lokale bryggeri
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Og er alle tomme innen du hiver deg rundt leverer også Gulating ølkalender!

Norge: Du er bra innbitt om du gjentatte ganger anmelder en ølblogger for brudd på alkoholreklameforbudet, som LasseL har opplevd i det siste: LasseL: Anmeldt for brudd på alkoholreklameforbudet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.