Jeg rydder

Trekningen er foretatt, vinner ble Hans Magnus Årskaug (kommentar på Facebbok).

Og det resulterer denne gangen i giveaway. Om noen er interessert, da.

For jeg fant denne jakken. Eller anorakken, kanskje, siden den ikke er delt helt ned, men må dras over hodet. Jeg tror den ble solgt som en golfjakke. Den er kjøpt på destilleriet (altså Bowmore) i… 2010? Eller 2006? Og aldri brukt. Lappen med «Teflon» (ja for den er vel vann- og vindtett eller noe sånt) henger fortsatt på. Must have seemed like a good idea at the time, men tydeligvis ikke i etterkant. (Herre)størrelse Large.

Kommentar på innlegget eller på Facebook-posten = ett lodd. Og jeg trekker tirsdag 28., for da rekker jeg å sende i posten før jeg reiser til Skottland (!) den 30.

En kommentar til «Jeg rydder»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.