Lesestoff til helga #173

Øl

Norge: Voss Fellesbryggeri blir slått konkurs, melder blant andre BT. Det er ikke det første, og neppe det siste (uten at jeg skal være unødvendig pessimistisk) prosjektet Henning Thoresen har vært assosiert med som får problemer. For oss som gjerne hadde sett et levekraftig bryggeri i lokalene etter To Tårn er det ikke direkte gode nyheter. Anders har gjort en gjennomgang av Thoresens forretningsengasjementer som er verdt å lese om du liker å følge med på hva som skjer bak (og til dels foran) kulissene i norsk bryggeribransje.

Ukas blogg/nettsted:

Jeg har funnet en ny (for meg) siderblogg! Cider Explorer er skrevet av Natalia som er basert i Berlin i Tyskland. Bloggen inneholder både smaksnotater for en rekke sidere, tips om barer og butikker rundt om i Europa og generelle artikler om sider. En å følge, altså.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.