Lesestoff til helga #171

Whisky

USA: I rekken av kjendiser som låner navnet sitt til whisk(e)y er kanskje ikke Bob Dylan den første man ville gjettet på at skulle være den neste, men helt uventet er det vel heller ikke. Ut fra hva man kan lese i f.eks. New York Times later Mr Dylan til å være mer reellt involvert i prosessen enn det som kanskje er vanlig.

Islay: Islays tiende destilleri kan havne på sørkysten om Elixir Distillers (som bl.a. står bak Port Askaig og Elements of Islay) får det som de vil, melder Scotch Whisky. Tegningene av det planlagte destilleriet er lovende, særlig «Hobbit-husene i bakgrunnen» som Malt Fascination uttrykte det på Facebook.

Verden: AB Inbev (som blant annet eier Budweiser) har kjøpt det britiske firmaet Atom Group, som for de fleste er mest kjent for nettbutikken Master of Malt. Les mer hos Scotch Whisky.

Øl

Norge: Brewolution har tre bankers tips til deg som vil starte bryggeri (eller noe å le av på en fredags kveld, om du vil).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.