Crate Brewery Cider 4,7 %

Nese: Jeg måtte dobbeltsjekke etiketten, for jeg begynte plutselig å lure på om den var humlet, men det står vitterlig (demonstrativt) «Ingredients: Apples.». Det lukter… rart. Litt sånn pissoaraktig lukt som enkelte humler kan gi. Gammel urin, faktisk. Skikkelig fryktelig.

Smak: Jo, jeg vurderte å la være å smake, men det blir så dårlige smaksnotater av sånt. Det smaker… helt ok. Ganske ren, elegant sider. Men de har kjørt Sodastreamen litt heftig, det er overivrig kullsyre i munnen.

Kommentar: Så lenge jeg klarer å drikke uten å puste inn samtidig går jo dette strålende, men det er den faktisk ikke verdt. Selv om smaken er ok er den kjedelig og kullsyra er forstyrrende. Jeg utelukker ikke at det hele skyldes infeksjon, men kommer ikke til aktivt å oppsøke flere flasker av denne.

Kjøpt på Source Market, St. Pancras, London.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.