Perry’s Somerset Cider Collector’s Card No 01 Dabinett 5,6 %

Det er jo en smule forvirrende med en siderprodusent som heter «perry», det må det være lov å mene. Ellers har jeg falt tungt for etikettdesignet til Perry’s. Jeg hadde allerede noen flasker fra dem stående, kjøpt i Tallinn i sommer, og fant fler i London.

Nese: Eplekompott, men tørt og syrlig.

Smak: Bitter-tørr eplekompott.

Kommentar: Det er litt mind-bending med assosiasjoner som tydelig skriker «søtt» – altså eplekompott – og så lite opplevelse av sødme. Det er mye bitterhet her, nesten litt i overkant, men også såpass restsødme at det på sett og vis fungerer.

Kjøpt hos New Forest Cider, Borough Market, London.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.